پنجشنبه 1 خرداد 1399 بازديد استاندار استان مرکزي از پروژه ساخت مجتمع فرهنگي فراهان
آقازاده استاندار استان مرکزي،حسيني نماينده شهرستان فراهان در مجلس شوراي اسلامي، دکتر ملکي راد رييس دانشگاه پيام نور استان مرکزي در روز پنجشنبه مورخ 1399/03/01 با حضور در دانشگاه پيام نور فراهان از روند تکميل مجتمع فرهنگي اين دانشگاه بازديد کردند.
در ابتدا دکتر ملکي راد ضمن تشکر از حمايت هاي استاندار و مسئولين استان در انجام فعاليت هاي صورت گرفته در دانشگاه  ، گزارشي از اقدامات صورت گرفته و مشکلات موجود ارائه نمودند. آقازاده هم با ارزشمند ارزيابي نمودن فعاليت هاي فرهنگي در محيط دانشگاهي،فراهم سازي امکانات لازم را براي استفاده هر چه بهتر از توانمنديهاي دانشجويي در توسعه فعاليت فرهنگي مهم ارزيابي نمودند.
حسيني نماينده شهرستان هم ضمن تشکر،بيان کردند که تلاش خواهيم کرد تا تکميل پروژه سريعتر انجام شود.
در پايان اين بازديد مقرر گرديد تکميل اين پروژه با کمک 2 ميليارد ريالي استاندار محترم و يک و نيم ميليارد ريالي خير محترم و 3 ميليارد ريالي از محل درآمدهاي استان و کمک هاي سازمان تامين گردد
.